Cautare

8407 de rezultate pentru "rezultate teste nationale brasov" (3.34 secunde)
Eugen Davidoiu, ex-director general al Societatii Nationale a Lignitului Oltenia, si alte doua persoane din fosta conducere a SNLO sunt anchetati de politie in dosarul "BEST Recuperare Creante".
Drumarii au actionat pe intreaga retea de drumuri nationale si autostrazi cu 902 utilaje si au imprastiat 5.161,5 tone material antiderapant in intervalul 15 ianuarie, ora 17:00 - 16 ianuarie, ora 05:00, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
Liderul liberal a declarat, astazi, la Brasov, in fata reprezentantilor Ligii Alesilor Locali, ca, in plina criza economica, atat presedintele Romaniei, cat si al Senatului se comporta ca doi "patroni de festivaluri".
Acesta a spus insa ca a avut discutii cu autoritatile locale din Brasov, care s-au aratat interesate de acest proiect. “Daca Consiliul Judetean Brasov este interesat de un Dracula Park in zona Rasnov-Bran nu avem de ce ne opune.
Contractul de privatizare a societatii „Tractorul“ Brasov va fi semnat cu indienii de la Mahindra&Mahindra, ne-au declarat surse din cadrul Autoritatii de Valorificare a Activelor Statului (AVAS).
Printre aceste societati se numara si Tractorul Brasov, Nitramonia, Rulmentul Brasov, Electroputere Craiova si Antibiotice Iasi, despre care seful AVAS spune ca "este cea mai ispititoare firma pe care o avem in portofoliu".
La Brasov nu sunt niciun fel de astfel de ierburi, iar contactele au continuat si aici, timp de patru ani. ... Deocamdata par sa se limiteze la un numar de teste, cu scop experimental.
Aproape zece zile a scapat de ele, dar dupa o serie de teste, medicii le-au introdus in tratament pe cele potrivite. ... Andrei stie deja ca va merge cu colegii din liceu undeva la Brasov, la munte.
Este vorba despre 3 pasageri din avionul care s-a intors din Africa de Sud, ale caror teste PCR au iesit pozitive cand au ajuns in tara. ... Ceilalalti doi se afla in carantina la domiciliu, in Vaslui si Brasov.
Lucrarile pentru Autostrada Brasov-Bors vor continua, in ciuda discutiilor asupra bugetului care va fi alocat lucrarilor din 2005, afirma ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely.
El a aratat ca, in cazul in care vor fi introduse taxe de autostrada, va fi schimbat sistemul de taxare pentru utilizarea drumurilor nationale.
Proiectul de constructie a Autostrazii Transilvania, pe traseul Brasov - Bors, a inceput in 2004, in baza unui contract cu o valoare de 2,2 miliarde de euro acordat companiei americane Bechtel.
Soprana Felicia Filip si sotul ei, regizorul Cristian Mihailescu, director al Operei Nationale din Brasov, formeaza un cuplu fericit.
Atit Sectia Drumuri Nationale (SDN), cit si Directia Judeteana de Drumuri si Poduri (DJDP) lucreaza in mare parte cu masini care nu le apartin, iar preturile platite pentru acestea ramin deocamdata o enigma.
Florin Georgescu, prim-viceguvernator al Bancii Nationale a Romaniei.In urma cu 50 de ani, 166 de tineri paseau pe treptele Facultatii de Stiinte Economice, din cadrul Universitatii din Craiova.
La intrunirea de la Mamaia a liderilor centrali cu cei judeteni ai partidului, ca urmare a solicitarii PSD Constanta, prin intermediul vocii prim-vicepresedintelui Nicusor Constantinescu, organizatiile cu rezultate slabe au fost "decapitate". Este vorba despre Cluj, Bihor, Brasov, Alba, care au ramas fara "greii" de alta data.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
BEC - rezultate partiale, ora 3,00: ... Pana la ora 3,00, BEC a primit date integrale din judetele Bistrita-Nasaud, Brasov, Braila, Calarasi, Covasna, Dambovita, Galati, Harghita, Ialomita, Mures, Salaj si sectorul 2 din Capitala.
In baza unui contract in valoare de 130 de milioane de euro semnat de uzina Roman SA cu Ministerul Apararii din Statele Unite, se vor exporta autocamioanele produse la Brasov pentru trupele americane cantonate in Irak, informeaza RomNET.
Nu avem timp sa ne atasam de valori De asemenea, antropologul Vintila Mihailescu este de parere ca, desi multi romani nu sunt atasati in mod special de 1 Decembrie, o schimbare a zilei nationale ar fi inoportuna.
google-analytics.com